Хелиос Гелита Допелхерц продолжува со поддршка на млади и талентирани луѓе

Од:

Хелиос Гелита Допелхерц – како компанија од секогаш се залага за подигнување на вредносните кодови во нашето општество.

Во таа насока Хелиос Медикал Допелхерц Гелита сака да остави печат на своето општествено делување преку договор за спонзорирање и медиумско презентирање со наши надежи во спортот, кои што не се само спортски надежи туку и модел на млади луѓе како пример во нашето опшество.

Денешната младина се повеќе и повеќе се оддалeчува од вистинските вредносни системи на создавање на вредности.
Овде не се работи само за врвни спортски резултати туку и за целокупни вредносни системи не само за спортот туку и пошироко.

Многу спортисти, ракометни репрезентативци, фудбалски репрезентативци, млади надежи беа дел од нашиот влог.

Теoдора Бојкова беше пример на млада спортистка, каде што направивме соработка. Ги користеше нашите производи и покажа одлични резулатати.

Гелита и Допелхерц се водат со мотото дека најдобрите одат со најдобрите. Ние сме го покажале нашиот вредносен капацитет на спонзорирање на вредности, така ќе биде и овој пат…

Кирил Стојановски е една од македонските атлетски надежи, но и пример за спортист кој што ќе застане со нас и зад нас.

Тој е нашето заштитно лице заедно со останатите спортисти и уметници кои ги помагаме.

Ги користат нашите производи,веруваат во оваа приказна и затоа градиме модел на заедничка соработка,и во рамките на спортската и научната дејност, но и со поширока опшетствена димензија.

Ние можевме ова да го правиме и со светски звезди,но нашата интенција е ова да биде со оние што ќе СТАНАТ свестки звезди,и што се пример на деца од нашето маало, кои се движат кон светските патеки…

Кирил Стојановски: Ги користам препаратите на ЦХ Алфа, Магнезиум од Допелхерц, Л-Аргинин и најдобриот имунитетен производ Имуно Актив. За еден спортист овие се најважните состојки, но и не само за спортист. Целта моја е да кажам дека мојот изглед и успех се должат и на работни навики, желба за успех, дисциплина но и на врвни светски компании а Гелита и Допелхерц тоа и се.

Нашиот бренд е препознатлив,квалитетен за што нема сомнеж, но ова е уште еден чекор кон светски квалитетна компанија.

Facebook: heliosmedikalmk
Instagram: heliosmedikal

ПР Текст