zluupotreba

Економија Македонија

Објавена листата на фирми што зеле државна помош, а не им платиле на работниците

А1он
Владата ја објави листата на над 700 компании за кои било утврдено дека зеле државна помош за исплата на минимални плати за своите вработени во