zlatna ramka

Култура

„Златна рамка“ доделена за филмски автор, филмски актер и филмски работник

А1он
Вчеравечер во “МКЦ” во организација на Друштвото на филмски работници на Македонија се одржа церемонијата за доделување на “Златна рамка” – почесни награди за филмски
Култура

Презентација на развој на филмски проекти со поддршка на потпрограмата „Медиа“

А1он
На ревијата на македонски филм „Златна рамка“ денеска ќе се одржи презентација на “МЕДИА Деск МК” на тема „Како се евалуираат проектите на МЕДИА?“, а