zeljko samardzic

Магазин

По негодување во јавноста, Сплит се премисли: Жељко Самарџиќ може да одржи концерт во градот

А1он
Концертот на Жељко Самарџиќ во Сплит беше забранет со одлука на директорот на Парк-шумата Марко Пејновиќ, но градските власти го поништија решението поради граѓаните кои
Магазин

И Жељко Самарџиќ доби забрана за настап во Сплит: „Одлуката е моја, имам такво право“

А1он
Според одлуката на директорот на парк шумата „Марјан“, Марко Пејновиќ, пејачот Жељко Самарџиќ нема да пее пред сплитската публика во Суштипан на 19 август, пишува