zaloznistvo

Свет

Вооружен маж во Грузија 12 луѓе држи во заложништво: Бара да му исплатат два милиони долари

А1он
Вооружен маж денеска упадна во филијалата на Банка на Грузија градот Кутаиси и 12 луѓе држи во заложништво, барајќи да му се исплати поголема сума