zagoba

Економија

„Нисан“ годинава ја очекува најголемата загуба во својата историја

А1он
„Нисан мотор“ денеска процени дека ќе забележи најголемата годишна деловна загуба во својата историја и дека продажбата на возилата ќе падне за 16 проценти, додавајќи дека пандемијата