vtora liga

Спорт

Стартот на Втората фудбалска лига одложен за седум дена

А1он
Стартот на натпреварувањето во Втората фудбалска лига на Македонија е одложен за седум дена. Претстојниот викенд требаше да стартува единствената Втора лига, но Фудбалската федерација