voen sud

Свет

Во Египет осудени 17 лица на смрт поради напади врз цркви

Египетскиот воен суд денеска осуди 17 лица на смртна казна поради вмешаност во бомбашки напади врз три христијански цркви и полициски пункт во 2016 и