video igri

Економија

Нетфликс ќе се насочи кон вложување во видеоигри

А1он
Стриминг-платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видеоигри, бидејќи очекува извесен раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на
Свет

Видео игрите со содржина на актуелниот коронавирус стануваат популарни

А1он
Смртоносниот вирус продолжува да има големо влијание врз многу области, а најмногу врз економијата на Кина. Луѓето поминувајќи го времето во карантин бараат начини како