veselena

Uncategorized Магазин

Вино испратено во Вселената заради научни истражувања

А1он
Неколку десетици шишиња врвно француско вино во саботата беше испратено на Меѓународната вселенска станица, но тоа нема да биде наменето за астронаутите, туку во научни