valas

Свет

Макрон планира да го блокира назначувањето на Валас за нов генерален секретар на НАТО

А1он
Емануел Макрон го навлече гневот на британските пратеници откако се покажа дека планира да го блокира назначувањето на Бен Валас за нов генерален секретар на
Свет

Валас: Велика Британија првпат испраќа хеликоптери во Украина, ќе испрати и 10.000 парчиња артилериска муницијa

А1он
Велика Британија испраќа хеликоптери во Украина, изјави министерот за одбрана Бен Валас за првото летало со екипаж што Велика Британија ќе го испрати во Киев