usp

Економија

(АНАЛИЗА) Давачки за хонорари: Сите пред шалтерите на ПИОМ – ќе се пријавуваат и хонорари пониски од минималната плата!

А1он
Итно да се повлече законското решение за плаќање на придонеси за здравствено и пензиско осигурување за хонорари и авторски договори, во спротивно епилогот ќе биде