unasm

Економија

Владата воведува работно време од 72 часа во текот на една недела како пред 137 години – жестока реакција на синдикатите

А1он
Владата воведува работно време како пред 137 години со кое овозможува работниците нечовечки да бидат експлоатирани во траење од 72 часа во текот на една