ubiena

Регион

Убиецот на бугарската новинарка и ги одзел телефонот, клучевите и облеката

Кристијан Ландов
Полицијата пронашла ДНК материјал на местото каде на суров начин беше убиена 30-годишната истражувачка новинарка, Викторија Маринова, која воедно беше и административен директор на ТВН