uapsen obvinitel

Регион

Во Подгорица е уапсен црногорскиот специјален обвинител

А1он
По наредба на Специјалното државно обвинителство вчера во Подгорица е уапсен црногорскиот специјален обвинител Саша Чаѓеновиќ под сомнение дека од 2020 до 2022 година создал