trudnici

Свет

Навалица на бремени Русинки во Аргентина

А1он
Аргентинските власти се загрижени поради големиот број бремени Русинки кои неодамна влегле во земјата, така што нивните деца автоматски ќе добијат аргентинско државјанство, што ќе