trgovski dogvor

Свет

Проблемите во риболовот во последен момент го одложија договорот меѓу Лондон и ЕУ

А1он
Проблемот со риболовот го одложи во последен момент трговскиот договор меѓу Велика Британија и Европската унија, но објавувањето се очекува да следи подоцна во текот
Свет

Постигнат е трговски договор Лондон-Брисел тврди Би-Би-Си

А1он
Прес-конференција за постигнат трговски договор на Велика Британија и Европската унија по брегзит најверојатно ќе се одржи денеска претпладне, јави Би-би-си. Медиумот се повикува на