tirz 2

Економија

СДСМ: За една година во ТИРЗ нови 2.300 работни места и 430 милиони евра инвестиции

А1он
Мерките и политиките, што ги креира Владата предводена од СДСМ создаваат поволни услови за вложувања, кои ги препознаваат светски ренормирани компании и ја избираат нашата
Економија

Заев: Преговараме за инвестиции од три милијарди евра, поддржуваме уште 40 домашни инвестиции

А1он
Странските инвестиции продолжуваат во државата, преговараме за инвестиции вредни три милијарди евра, а Владата ќе поддржи уште 40 нови домашни инвестиции со Законот за финансиска