times up

Спорт

Фондот „Тајм’с ап“ додели финансиска помош на британски женски организации

Фондот основан од британските ѕвезди, како дел од Движењето „Тајм’с ап“ соопшти дека додели над еден милион фунти помош за жените жртви на сексуално вознемирување