The Distinguished Gentlemans Ride

Магазин

Мото-хепенингот „The Distinguished Gentleman’s Ride“ годинава по нови правила поради Ковид-19

А1он
Хуманитарниот глобален мото-хепенинг „The Distinguished Gentleman’s Ride“ го слави своето петто издание во Скопје, но пандемијата на Ковид -19 годинава наложи нови правила по кои
Спорт

Објавено македонското видео за „The Distinguished Gentleman’s Ride 2018“

А1он
И оваа година традиционално се возеше за подигнување на свеста за машкото здравје. Над шест милиони долари беа собрани од донации во рамките на движењето
Спорт

Движењето „The Distinguished Gentleman’s Ride“ собра шест милиони долари, Скопје дел од него

А1он
Шест милиони долари се собрани како донации во рамки на движењето „The Distinguished Gentleman’s Ride“ кое годинава обедини 110.000 моторциклисти од 630 градови во 100
Магазин

Спектакaлот наречен „Distinguished Gentleman’s Ride” повторно во Скопје

А1он
По минатогодишната успешна организација на големиот хуманитарен настан „Distinguished Gentleman’s Ride”, Скопје и оваа година ќе биде дел од истиот. Вториот по ред настан од
Спорт

„The Distinguished Gentlemans Ride – Скопје 2016”

А1он
Првиот џентлмен мото настан со хуманитарен карактер во Скопје на 25-ти Септември Оваа година,за прв пат нашиот град Скопје ќе биде дел од глобалното движење „The