The Distinguished Gentleman’s Ride

Магазин

Мото-хепенингот „The Distinguished Gentleman’s Ride“ годинава по нови правила поради Ковид-19

А1он
Хуманитарниот глобален мото-хепенинг „The Distinguished Gentleman’s Ride“ го слави своето петто издание во Скопје, но пандемијата на Ковид -19 годинава наложи нови правила по кои
Магазин

Спектакaлот наречен „Distinguished Gentleman’s Ride” повторно во Скопје

А1он
По минатогодишната успешна организација на големиот хуманитарен настан „Distinguished Gentleman’s Ride”, Скопје и оваа година ќе биде дел од истиот. Вториот по ред настан од