termoelektrana rusija

Свет

(ВИДЕО) Украинците нападнаа една од најголемите термоелектрани на југот на Русија

А1он
Пожарот во една од најголемите термоелектрани во југозападна Русија денеска стави надвор од работа две централи, што накратко го прекина снабдувањето со енергија за потрошувачите,
Свет

ВИДЕО: Во Русија гори термоцентрала

А1он
Голем пожар избувна во термоцентралата во рускиот град Перм. Фотографиите на кои се гледа густ облак од црн дом кој се издигнува од термоцентралата Пермскаја