teatrosk

Култура

Статуафест – Танго на улица – Уличен уметнички фестивал за живи статуи

А1он
Статуафест – Другото лице на улицата „Танго на улица“, како и секоја претходна година концептуално раскажува приказни. Оваа година ќе раскажува за претворањето на Скопје
Култура

Војо Цветановски од „Театроск“ прогласен за уметнички амбасадор во Тиват

А1он
Војо Цветановски од „Театроск“ е прогласен за уметнички амбасадор на годинашниот уличен уметнички фестивал ИнАрт во Тиват во Црна Гора. – Ова значи дека соработката