tajni snimki

Регион

Тајни снимки на Милановиќ со бранителите: БиХ е “шит“, Србите се “шака јада“

А1он
Состанокот на екс премиерот на Хрватска, Зоран Милановиќ со претставниците на бранителите е сниман тајно, а сега објавен од страна на “Јутарнји лист“. На една