taj mahal

Свет

ВИДЕО: Дојава за бомба создаде паника, евакуација на Таџ Махал

А1он
По дојава за поставена бомба Таџ Махал евакуирани се туристите, а одред на индиската специјална полиција го проверуваше светскиот познатиот објект. Објектот беше затворен. По