svinsko meso

Економија

Шаклев: Свинското месо за празниците ќе го има доволно и по иста цена

А1он
Свинското месо ќе го има во доволни количини за Новогодишните и Божиќните празници на македонскиот пазар, информираат од Асоцијацијата на земјоделци и одгледувачи на свињи.