svecenost

Регион

(Видео) Музика и хор од 20.000 евра на свеченото отворање на првите 40 километри автопат во Црна Гора

Орце Костов
Првиот автопат во Црна Гора треба свечено да биде отворен утре на церемонија која ќе чини околу 20.000 евра. Делницата Смоковац-Матешево во должина од 41