stopanska komora na severna makedonija

Економија

Стопанската комора на С. Македонија со стратешки промени во работењето, од утре почнуваат со работа четири нови совети

А1он
Стопанската комора на Северна Македонија најавува неколку стратешки промени во работењето со кои компаниите во Комората треба да препознаат силен партнер кој ќе ги имплементира