statua

Магазин

ВИДЕО: Се качи на познатата скулптура и ја скрши, туристот веднаш беше уапсен

А1он
Ирски турист ја скрши скулптурата во Брисел само еден ден по нејзиното повторно отворање за јавноста. Ирскиот турист е снимен како се качува на скулптура