sseri

Економија

ССЕРИ: Бесправно ни се стопирани паричните текови од страна на АД ЕСМ

А1он
Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија – ССЕРИ при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија денеска на прес-конференција обвини за бесправно стопирање