sprotivstavi se

Регион

Во Подгорица почнаа акциите на движењето „Спротивстави се“

А1он
Претставници на движењето „Спротивстави се“, кои започнаа граѓански протести против властите во Подгорица на почетокот од годината, утрово ги пречекаа државните службеници во црногорската Влада,