sport klub

Магазин

Нема веќe Спорт Клуб на А1, операторот не го продолжил договорот

А1он
Од денеска, програмата на телевизијата Спорт Клуб повеќе не може да ја гледаат корисниците на телеком операторот A1, бидејќи оваа компанија одлучила да не го