spisanie

Култура

Излезе петтиот број од книжевното списание „Книжевни елементи“

А1он
Излезе петтиот број од книжевното списание „Книжевни елементи“. На повеќе од двесте страници застапени се повеќе од педесет писателски имиња од земјата и од странство,