sparkase

Економија

ВИДЕО: Охридска се присоедини кон Шпаркасе Банка

Искра Манојлоска
Охридска банка АД Скопје се присоедини кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје. Со ова интегрираната Шпаркасе Банка Македонија АД – Скопје, припаѓа во групата на
Економија

ЕКО кредити за фотоволтаични системи на ЕВН

А1он
Фотоволтаичните системи на ЕВН Македонија, дизајнирани според потребите на корисниците, стануваат подостапни за сите заинтересирани. ЕВН Македонија и Шпаркасе Банка Македонија постигнаа договор за соработка,