sofija kenin

Спорт

ВТА ја прогласи Кенин за најдобра тенисерка за 2020 година

А1он
Американката Софија Кенин (22) е прогласена за тенисерка на годината во избор на ВТА. Кенин, која во моментов е четврторангирана во светот, на почетокот на