snep

Економија

Џорџ Сорос го намали уделот во компаниите „Епл“ и „Снеп“

А1он
Членовите на Комисијата за хартии од вредност соопштија дека инвестицискиот фонд на Џорџ Сорос го намали својот удел во „Епл“ и „Снеп“ во последниот квартал.