slova;ka

Регион

Словачкиот екс-премиер, прорускиот Фицо победи на парламентарните избори во Словачка

А1он
Словачкиот левичар и поранешен премиер Роберт Фицо го победи својот прогресивен ривал на парламентарните избори по кампањата за прекин на воената помош за Украина. На