sin karton

Спорт

„Телеграф“: ФИФА планира да воведе и син картон како форма на казна

А1он
Меѓународната фудбалска федерација (ФИФА) планира да воведе и син картон како форма на казна, покрај црвените и жолтите картони, пишува британски „Телеграф“. Телеграф се повикува