shapurik

Економија

Иновативно решение од Македонија меѓу 50-те најдобри старт-ап бизниси на Форум во Истанбул

А1он
Македонскиот иновативен бизнис „PowerAD“ од Струмица е селектиран во групата на 50 напредни конкурентни старт-ап бизниси од целиот свет на форумот на најголеми приватни инвеститори