sebastijan kou

Спорт

Коу: Секоја допинг измама на ОИ во Токио ќе биде откриена

А1он
Претседателот на Меѓународната атлетска федерација Себастијан Коу рече дека тестирањата за допинг се подобрени и предупреди оти на Олимписките игри во Токио ќе биде откриен