saudska arabija

Свет

Швајцарија ќе посредува меѓу Саудиска Арабија и Иран

А1он
Швајцарија ќе биде посредник меѓу Иран и Саудиска Арабија, откако овие две земји минатата година ги прекинаа дипломатските односи, соопштија властите во Берн. Владата на