san salvador

Свет

Во Сан Салвадор почна масовно судење на припадниците на МС-13

А1он
Повеќе од 400 наводни членови на злогласната транснационална криминална група Мара Салватруча позната како МС-13 се појавија пред суд во Сан Салвадор. Меѓу нив има