samostojna izlozba

Култура

Изложба на Мирослав Масин „Подобро на гранка отколку заглавен во лифт“ во Даут пашин амам

А1он
„Подобро на гранка отколку заглавен во лифт“ е насловот на самостојната исложба на Мирослав Масин, еден од најеминентните македонски современи сликари, која вечер ќе биде