ruski pasos

Свет

Русите за критика на руската војска може да го изгубат руското државјанство

А1он
Руската Дума доби претседателски амандман на предлог-законот за државјанство усвоен во прво читање, според кој на лице може да му се одземе стекнатото државјанство поради