roza balfur

Свет

Балфур: Ако не помине Договорот, не е исклучена регионална дестабилизација

Роза Балфур од Германскиот маршалов фонд (ГМФ), специјалист за Европа и за проширувањето на ЕУ, за МИА предупредува дека доколку не помине Договорот со Грција