riter

Свет

Ритер: Руската армија е најдобра на планетава

А1он
Во моментов руската армија е најискусната во светот. До овој заклучок дојде американскиот воен аналитичар, поранешниот разузнавач на американскиот марински корпус Скот Ритер. Според воен
Свет

Ритер: Важна победа за Хамас и понижувачки пораз за Израел

А1он
Поранешниот разузнавач на американскиот марински корпус Скот Ритер го опиша примирјето меѓу Хамас и Израел како благослов што ќе овозможи размена на затвореници. „Примирјето, за
Свет

Ритер: Eден ден ќе се разбудите и ќе го видите руското знаме над Киев

А1он
Русите напаѓаат, а Украинците се повлекуваат, изјави поранешниот американски разузнавач Скот Ритер. Како што рече, Русија има многу опрема, а на Украинците практично не им