rezolucija za srebrenica

Регион

Србите со ултиматум до црногорскиот премиер-Резолуција за геноцид во Јасеновац или крај за владата

А1он
Претседателството на Демократската народна партија (ДНП) едногласно донесе одлука да ја прекине натамошната поддршка на Владата на Милојко Спајиќ до исполнување на нивните барања. ДНП