protest podgorica

Регион

Незадоволни граѓани го блокираа центарот на Подгорица: Велат дека не сакаат Отворен Балкан

А1он
Неколку десетици луѓе ги блокираа некои од најфреквентните улици во Подгорица. Како што наведуваат, со протестот сакаат да изразат незадоволство од, како што тврдат, неуставниот