prostorii

Култура

Ансамблот „Танец“ ќе добие нови простории, одлучи Владата на последната седница

А1он
Националната установа Ансамбл за македонски народни игри и песни „Танец“ ќе добие нов дом. На иницијатива на директорот на ансамблот, Мартин Вучиќ, на последната владина