princ albert

Магазин

Принцот Алберт за смртта на Грејс Кели: Велат дека времето ги лекува сите рани, но болката е сè уште таму

А1он
„Велат дека времето ги лекува сите рани, но болката е сè уште таму, споменот за неа е сè уште таму, длабоко во срцето“, рече принцот